KORPORATIVNI CONSIGLIERE

1
Vi:

Kome je ovo namijenjeno?

Fran:

Ljudima koji su na samom vrhu u svojim organizacijima. Ljudima koji žele razvijati svoje organizacije i sebe same i jako su ozbiljni u svojoj namjeri da to i učine.

Vi:

Kako mi consigliere pomaže u obavljanju mog posla?

Fran:

Consigiliere izaziva Vaša razmišljanja izlažući Vas novim poslovnim idejama i posljednjim konceptima razvoja managementa. Proširiti ćete svoj okvir za donošenje odluka i biti suočeni s teškim pitanjima i stalnim promišljanjem o neželjenim posljedicama Vaših potencijalnih aktivnosti. Čuti ćete golu istinu, bez uljepšavanja, skrivenih namjera i tereta prethodno stvorenih odnosa. Samo budite muškarac koji to može podnijeti.

Vi:

Je li consigliere isto što i coach?

Fran:

Consigliere ima duboko razumijevanje business-a i širinu znanja u području organizacijskog dizajna. Posjeduje sposobnost sinteze i razumijevanja čimbenika implementacije strategije Vaše tvrtke, te primjenjuje sustavan pristup koji podupire Vašu jedinstvenu poslovnu situaciju. Svaki consigliere je coach, ali vrlo malo coacheva je kvalificirano nazvati se consigliereom.

Vi:

Kako to funkcionira?

Fran:

24/7.  Što Vam je potrebno, kako Vam je to potrebno i kada Vam je potrebno. Zapitajte se samo zaslužujete li pouzdanog savjetnika koji vam daje iskren, otvoren i izravan feedforward, podržavajući Vas u Vašem profesionalnom i osobnom razvoju.

Vi:

Hoću li se mojim ljudima doimati nedovoljno sposobnim ako angažiram consiglierea?

Fran:

Ne, upravo suprotno. Doimati ćete se kao mudar, samopouzdan i racionalan lider. Najbolji svjetski CEO-i imaju ili su imali ljude od povjerenja, posvećene njihovom razvoju i organizacijskom razvoju njihovih kompanija.

 • Fran je na temelju mentorskog programa koji je načinio specifično za naše potrebe pripremao kandidata za mjesto direktora važnog odjela u TAPI Istraživanju i razvoju, te je kompanija dobila izuzetno perspektivnog i pripremljenog direktora. Danas Fran nastavlja sa svojom misijom mentorstva i osnaživanja I drugih djelatnika TAPI R&D-a, što će omogućiti da organizacija postigne još bolju učinkovitost i inovativnost.

  Ernest Meštrović Senior Director, Head of PLIVA TAPI R&D Member of TEVA group
 • Napredak koji sam postigao radeći s Franom nije opisiv riječima, dao mi je alate da se oblikujem u ono što sam oduvijek htio biti. Način na koji me vodi do cilja dajući mi  slobodu u odlučivanju, konstanto me tjera na razmišljanje kako biti bolji, što učiniti. Sigurnost koju sam dobio radeći s mojim mentorom, pomaže mi u daljnjem razvoju mene kao lidera.

  Mislav Runje Ph.D. candidate, Associate Director of Analytics, Pliva TAPI R&D, Member of TEVA Group
 • Iz početka sam mislio da će to biti jedno klasično, dosadno mentorstvo gdje taj mentor daje zadatke, stavlja kvačice u kućice i na kraju posla (bez obzira na uspješnost) pokupi svoju nagradu. Pokazalo se da on nije jedan od tih klasičnih mentora, već prijatelj kojem je stalo. Fascinantna je činjenica da su se ljudi, uključujući i mene, počeli mijenjati sami od sebe – nesvjesno. Jednostavno se primjeti promjena u ponašanju, snaga u nastupu, promjena mentalnog sklopa i naposlijetku promjena cijele osobe.

  Tin Viduka Marketing Manager, Altpro d.o.o.
 • Odlična energija i izvrsno poznavanje strateškog HR-a.
  Tanja Moguljak HR Manager at Croatian Lottery
 • Kao CEO, od velike mi je vrijednosti svaki tjedan raditi i razvijati se uz mog consiglierea. Vrlo brzo unaprijedio sam svoje vođenje organizacije. Efikasnije postavljam prioritete, komuniciram i delegiram zadatke svojim voditeljima. To je i jedan od razloga da smo ostvarili 40% veći plan prometa u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Preporučam svakom menadžeru i poduzetniku rad sa consiglierom, pogotovo s mentorom kakav je Fran.

  Ognjen Bagatin MBA, CEO, Poliklinika Bagatin
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search