O Franu

Mentor sa svrhom pomoći Vam na putu ispunjavanja Vaših osobnih i organizacijskih potencijala.

Strateg koji uvijek razmatra širu sliku, sustavno razmišlja o Vama i Vašoj organizaciji i implementira rješenja kroz razumijevanje dinamičke kompleksnosti.

Profesionalac sa završenim MBA studijem na Sveučilištu Vanderbilt, specijaliziran u područjima Strategy Execution i Organizational and Human Performance.

Stručnjak čija je misija voditi i podržavati ljude i organizacije na putu prema njihovom uspjehu. Fran je na raspolaganju 24/7 svakome tko treba mudru, brzu i smislenu pomoć.

Prijatelj je kojemu vjerujete i koji će stati uz Vas kako bi zaštitio Vaš integritet, moral i čast. Njegov osnovni zadatak je pomoći Vam kako biste Vi i Vaša organizacija postali najbolji što možete biti.

 • Fran je na temelju mentorskog programa koji je načinio specifično za naše potrebe pripremao kandidata za mjesto direktora važnog odjela u TAPI Istraživanju i razvoju, te je kompanija dobila izuzetno perspektivnog i pripremljenog direktora. Danas Fran nastavlja sa svojom misijom mentorstva i osnaživanja I drugih djelatnika TAPI R&D-a, što će omogućiti da organizacija postigne još bolju učinkovitost i inovativnost.

  Ernest Meštrović
  Ernest Meštrović Senior Director, Head of PLIVA TAPI R&D Member of TEVA group
 • Napredak koji sam postigao radeći s Franom nije opisiv riječima, dao mi je alate da se oblikujem u ono što sam oduvijek htio biti. Način na koji me vodi do cilja dajući mi  slobodu u odlučivanju, konstanto me tjera na razmišljanje kako biti bolji, što učiniti. Sigurnost koju sam dobio radeći s mojim mentorom, pomaže mi u daljnjem razvoju mene kao lidera.

  Mislav Runje
  Mislav Runje Ph.D. candidate, Associate Director of Analytics, Pliva TAPI R&D, Member of TEVA Group
 • Iz početka sam mislio da će to biti jedno klasično, dosadno mentorstvo gdje taj mentor daje zadatke, stavlja kvačice u kućice i na kraju posla (bez obzira na uspješnost) pokupi svoju nagradu. Pokazalo se da on nije jedan od tih klasičnih mentora, već prijatelj kojem je stalo. Fascinantna je činjenica da su se ljudi, uključujući i mene, počeli mijenjati sami od sebe – nesvjesno. Jednostavno se primjeti promjena u ponašanju, snaga u nastupu, promjena mentalnog sklopa i naposlijetku promjena cijele osobe.

  Tin Viduka
  Tin Viduka Marketing Manager, Altpro d.o.o.
 • Odlična energija i izvrsno poznavanje strateškog HR-a.
  Tanja Moguljak
  Tanja Moguljak HR Manager at Croatian Lottery
 • Kao CEO, od velike mi je vrijednosti svaki tjedan raditi i razvijati se uz mog consiglierea. Vrlo brzo unaprijedio sam svoje vođenje organizacije. Efikasnije postavljam prioritete, komuniciram i delegiram zadatke svojim voditeljima. To je i jedan od razloga da smo ostvarili 40% veći plan prometa u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Preporučam svakom menadžeru i poduzetniku rad sa consiglierom, pogotovo s mentorom kakav je Fran.

  Ognjen Bagatin
  Ognjen Bagatin MBA, CEO, Poliklinika Bagatin
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search